zaterdag 4 december 2010

Rondje door de sneeuw


Het heeft vanochtend aardig gesneeuwd en hoewel ik eigenlijk had besloten lekker binnen te blijven vandaag, heb ik me in de middag toch door de bovenbuurvrouw laten verleiden tot een tochtje door de sneeuw naar de supermarkt aan de andere kant van het centrum.
Geen spijt van gehad, want is het toch wel erg mooi langs de grachten zo met een vers laagje wit.Mirre is not amused dat haar achtertuin is verdwenen en dat ze helemaal moet graven om een hoekje in de vijver te vinden waar ze nog wat kan drinken. Met opgetrokken buik en onder heftig geschud van pootjes snel weer naar binnen ...1 opmerking:

LotDes zei

Mooi hè, dat winterwonderland! Moest lachen om Mirre, Bob hier is ook geheel niet geamuseerd door de sneeuw. Heb hem gisteren geplaagd door de balkondeur te openen, daar komt hij nooit DUS mega interessant! Met een sprong naar buiten, met vier poten in de sneeuw. Noodstop, U-turn en boos naar binnen gesprint, koude pootjes wassen bij de kachel. Hihihi. Zijn relatie met de radiator is momenteel onafscheidelijk.